Източник и снимка: Traffic newsМайката на Георги Джевизов – Плъха поиска

...
Източник и снимка: Traffic newsМайката на Георги Джевизов – Плъха поиска
Коментари Харесай

Майката на Плъха: Докторът е застрелял сина ми без причина, искаме максимална присъда

Източник и фотография:  Traffic news

Майката на Георги Джевизов – Плъха изиска оптималната присъда за доктор Иван Димитров, който е упрекнат в убийството на сина й. По думите на Златка, докторът е прострелял без причина Плъха:

``
реклама

„ Той не е влизал в къщата да краде, имаме фотоси от камерите, на които се вижда по какъв начин синът ми минава изпод, а докторът без причина го гръмва ”, сподели майката на Плъха.

Самият доктор Димитров резервира за следващ път безмълвие на влизане в правосъдната зала. За да го поддържа, на място е доктор Георги Кръстев.

Очаква се всеки миг делото да стартира. Досега то бе отлагано два пъти заради отсъствие на съществени очевидци и болнични на съдията докладчик по делото.

Както TrafficNews.bg заяви, 49-годишният Димитров е притеглен като обвинен за съзнателно умъртвяване на Жоро Плъха, като закононарушението е квалифицирано като " осъществено при превишаване на рамките на неизбежната защита ", т.е. ще се води по член 119 във вр. член 115 от Наказателния кодекс. Прокуратурата е приела такава трактовка, защото по данни от следствието докторът е бил атакуван от жертвата си. Максималната присъда, която законът планува по по този начин повдигнатото обвиняване е затвор до 5 години.

Срещу Димитров е повдигнато и второ обвиняване за владеене на нелегално оръжие - револвер, марка " Валтер " и муниции за него (16 броя патрони, 9х18 мм и 1 брой патрон с надпис " 1947 GEL 9M38 " ). Ако бъде приет за отговорен по това обвиняване, към присъдата му ще бъдат прибавени още от 2 до 8 години отнемане от независимост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР